Contact

Email

Offerte

Track & Trace

partners cyberfreight

Vervoer dringende geneesmiddelen

Cyberfreight is uw partner voor het vervoer dringende geneesmiddelen. Wij begrijpen dat het belangrijk is de geneesmiddelen veilig, snel en efficiënt te vervoeren. Voor het vervoer per luchtvracht van dringende geneesmiddelen raden wij u aan voor de CTC Passive Plus of voor CTC Active vervoersmethode te gaan. In alle gevallen voeren wij eerst een risicoanalyse uit. Want wij weten als geen ander dat het vervoer door de lucht een gedegen aanpak en goede voorbereiding vereist. Daarnaast beschikken wij ook over de mogelijkheden voor verdere distributie en het opslaan van de geneesmiddelen.

Wilt u meer weten over het vervoeren van geneesmiddelen via Cyberfreight? Neem dan gerust contact met ons op.

 Vervoer dringende geneesmiddelen

Vervoer Luchtvracht

CTC Passive Plus:

Deze vervoersmethode wordt voornamelijk gekozen bij kleinere partijen geneesmiddelen. Dit voornamelijk bij de geneesmiddelen die thermisch zeer gevoelig zijn. Maar ook die zich nog in de klinische fase bevinden. Wij gebruiken hiervoor gevalideerde dozen of containers. Afhankelijk van de vereiste temperatuur en overkomstduur zijn er verschillende soorten verpakkingen of containers mogelijk. De meest gebruikte koelmiddelen zijn onder andere droog ijs en koelpanelen met water. Maar ook koelpanelen met PCM. De temperatuur van CTC Passive Plus is van -70 tot +25 graden.

CTC Active:

Voor grotere partijen geneesmiddelen wordt er gebruik gemaakt van de CTC Active vervoersmethode. Hierbij is er een actieve container beschikbaar gesteld. Deze zal geladen worden door een accu. Deze accu zorgt ervoor dat de goederen op de juiste temperatuur blijven. Hierdoor kunnen de goederen de gehele vervoerstijd in de container blijven. CTC Active kan gebruikt worden voor de temperatuurrange van 0 tot + 25 graden.

Contact

Zou u meer willen weten over de verschillende vervoersmethodes die CyberFreight aanbiedt? Neem dan gerust contact op met onderstaand contactpersoon. Wij staan u graag te woord en adviseren u voor het juiste vervoer van de geneesmiddelen. Ook is het mogelijk om direct via de website een offerte op te vragen.

Meer weten?

Neem contact op met Frank de Bont voor meer informatie over transport van medicijnen