Contact

Email

Offerte

Track & Trace

partners cyberfreight

Vervoer medicatie

Op zoek naar een bedrijf voor het vervoer medicatie? Dan bent u bij CyberFreight aan het juiste adres! Als internationaal expediteur verzorgen wij van CyberFreight Pharma Logistics het transport van goederen per luchtvracht en zeevracht. Of u nou 500 verzendingen nodig heeft, of maar 5, wij verzenden de vracht. Snel, voorzichtig en efficiënt. Daarnaast beschikken wij ook over een AEO-status. Dit houdt in dat we voor de douane een officieel betrouwbare partij zijn. Wel zo fijn als u uw medicatie veilig wilt vervoeren.

Wil u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Luchtvracht PHARMA

Vervoer medicatieVoordat de vracht per vlucht wordt vervoert wordt er eerst een risicoanalyse uitgevoerd. Want het vervoer van geneesmiddelen door de lucht vereist een gedegen aanpak en goede voorbereiding. CyberFreight heeft hierop een aantal specifieke producten ontwikkeld en in de markt gezet onder de naam CTC Pharma (CyberFreight Temperature Controlled).

Hieronder een overzicht van onze CTC producten per luchtvracht;

  • CTC Active: Voornamelijk grotere partijen geneesmiddelen
  • CTC Passive & Passive Plus: Geschikt voor minder thermisch gevoelige geneesmiddelen en API’s. Ook voor kleinere partijen geneesmiddelen, die zeer gevoelig zijn/ in de klinische fase bevinden.
  • CTC Basic: bedoeld voor zeer stabiele geneesmiddelen en API’s.

Wilt u meer weten over het vervoer van medicatie per luchtvaart? Bekijk dan onze website.

Zeevracht PHARMA

Naast luchtvracht kunt u bij CyberFreight ook kiezen voor het vervoer van medicatie per zeevracht. Het vervoer per zeevracht pharma is minder complex dan het vervoer door de lucht. Echter duurt de doorlooptijd per zeevracht langer dan met luchtvracht.

Hieronder vindt u een overzicht van onze producten per zeevracht;

  • CTC Active Ocean: Hier maken wij gebruik van containers die zijn voorzien van een koelinstallatie. Hiermee worden de geneesmiddelen tijdens het transport op de juiste temperatuur houden.
  • CTC Basic Ocean: Is bedoeld voor zeer stabiele geneesmiddelen en API’s.

Voor elk product is er een Standard Operating Procedure en een uitgebreide checklist die opgesteld zijn op basis van de GDP richtlijnen.

Contact

Wij hopen u snel te kunnen helpen met het vervoeren van medicatie. Wilt u meer informatie? Dan kunt u contact opnemen met onderstaand contactpersoon.

Meer weten?

Neem contact op met Frank de Bont voor meer informatie over transport van medicijnen