Contact

Email

Offerte

Track & Trace

partners cyberfreight

Vervoer medicijnen

Cyberfreight is een internationaal pharma (in) en export bedrijf voor het vervoer medicijnen. Wij vinden het erg belangrijk dat we individuele wensen van onze klanten na streven. En er voor te zorgen dat er altijd een oplossing is. CyberFreight verzorgt als internationaal expediteur het transport van uw goederen per luchtvracht én zeevracht. CyberFreight heeft partners in vele landen. Door ons internationale netwerk zijn we in staat lucht- en/of zeevracht tegen scherpe prijzen te verzenden.

Wilt u meer weten over het vervoeren van medicijnen met CyberFreight? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u hier graag meer over.

Wie is Cyberfreight?

Vervoer medicijnen

CyberFreight International verzorgt het internationale transport van medicijnen per luchtvracht en zeevracht. Wij slaan ook goederen op en bieden veel mogelijkheden voor verdere distributie. Het dynamische familiebedrijf opende op 1 november 1999 een kantoor op Schiphol en ruim een jaar later een kantoor in de haven van Rotterdam. Vracht regelen wij vanuit ons kantoor in de haven van Rotterdam. Verder bieden we uitgebreide mogelijkheden voor opslag en distributie. Wij zijn een zelfstandige onderneming dat is vrijwel gelijk te merken, aan onze directe samenwerking.

Neemt u gerust een kijkje op onze website voor nog meer informatie en natuurlijk onze contactgegevens.

Kosten vervoer medicijnen

Maar wat zijn eigenlijk de kosten voor het vervoeren van medicijnen? Bij CyberFreight kunt u een uitstekende prijs kwaliteit verwachten. Of u nu 1 zending verstuurd, of 500 zendingen tegelijkertijd wilt versturen. Door onze nauwkeurige manier van werken betaalt u nooit teveel. De logistieke industrie is continue aan het veranderen. Daarom spelen wij hier op in met nieuwe interne ontwikkelingen en toepassingen op dit gebied.

Contact opnemen

Bent u benieuwd naar wat wij kunnen betekenen voor u? Neem dan contact met ons op. Ook wanneer u meer informatie wilt over bijvoorbeeld de mogelijkheden? Of u heeft een lastige situatie waarbij u niet zeker weet of wij u kunnen helpen? Ook dan staan wij voor u klaar. Graag kijken we samen met u naar de juiste oplossingen.

Meer weten?

Neem contact op met Frank de Bont voor meer informatie over transport van medicijnen