Contact

Email

Offerte

Track & Trace

partners cyberfreight

Vervoer van medicijnen

Het vervoer van medicijnen vereist een gedegen aanpak. Bij CyberFreight weten wij hier alles van. Als internationaal expediteur verzorgen wij van CyberFreight Pharma Logistics het transport van onder andere medicijnen per luchtvracht en zeevracht. Of het nu gaat om 500 verzendingen of maar 5, wij verzenden de vracht. Dit doen wij snel, voorzichtig en efficiënt. Daarnaast beschikken wij ook over een AEO-status. Dit houdt in dat we voor de douane een officieel betrouwbare partij zijn. Wel zo fijn als u uw medicatie veilig wilt vervoeren.

Wil u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Luchtvracht of zeevracht voor het vervoer van medicijnen

Wij weten als geen ander hoe nauwkeurig en voorzichtig het vervoer maar ook de opslag van geneesmiddelen moet gaan. Bij CyberFreight Pharma Logistics kunt u kiezen uit 2 soorten vervoersmethode. Per luchtvracht, voor een snelle en efficiënte zending. Maar ook per zeevracht. In beide gevallen voldoen alles aan de wettelijke eisen.

Vervoer van medicijnen

Het vervoer per luchtvracht vereist een gedegen aanpak en uiteraard ook een goede voorbereiding. Omdat deze manier van vervoeren complex is en verschillende partijen nodig heeft om de zending af te handelen, hebben wij verschillende specifieke producten op de markt gezet. Deze sluiten aan op de eisen voor het vervoer van geneesmiddelen door de lucht. Wilt u meer weten de luchtvracht mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

Het vervoeren van medicijnen per zeevracht is echter minder complex. Ook de kosten hiervan liggen lager. Omdat de doorlooptijd van het vervoeren per zeevracht langer is, bieden wij 2 manieren om de geneesmiddelen veilig en correct te vervoeren. Dit kan namelijk Via CTC ACTIVE OCEAN. Hier maken we gebruik van zogenaamde reefer containers. Deze containers zijn voorzien van een koelinstallatie. Zo wordt de medicatie op de juiste temperatuur gehouden. Voor het vervoer via CTC BASIC OCEAN worden de goederen verstuurd in een normale container.

Vraag het ons!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het vervoeren van medicijnen met CyberFreight Pharma Logistics? Neem dan gerust contact op met onderstaand contactpersoon. Wij adviseren u graag en vertellen u welke vervoersmethode het meest geschikt is voor uw zending.

Meer weten?

Neem contact op met Frank de Bont voor meer informatie over transport van medicijnen