Contact

Email

Offerte

Track & Trace

cyberfreight track and trace

Worldwide pharma logistics

Wilt u wereldwijd geneesmiddelen vervoeren? Dan is CyberFreight uw partner! Wij hebben al bijna 20 jaar ervaring met het vervoeren van geneesmiddelen. U kunt daarom met een gerust hart worldwide pharma logistics overlaten aan ons. Daarnaast helpen wij u niet alleen met de verzending, maar ook met de opslag van de geneesmiddelen.

Bent u benieuwd wat we voor u zendingen kunnen betekenen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen!

Worldwide pharma logistics uitbesteden aan CyberFreight

Het vervoer en de opslag van geneesmiddelen is een uniek vakgebied. Daarom kennen wij dit vakgebied ook als geen ander. Onze opslagruimten en transportmiddelen voldoen aan de juiste eisen die wettelijk

global pharma logistics

worden gesteld. Wij nemen de GDP opslag of distributie volledig voor u uit handen. Onze medewerkers zijn daarnaast Pharma-gekwalificeerd. Zij zijn dagelijks aan het werk om de zending veilig en gecontroleerd af te handelen. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een veilig transport.

Om de distributie in goede banen te leiden, zijn er wereldwijd strenge wettelijke eisen. Onder de naam CyberFreight Pharma Logistics volstaan wij de ideale partner voor uw geneesmiddelenvracht. Wij vervoeren geneesmiddelen ten behoeve van de farmaceutica, biofarmaceutisch en OTC. Ook voor nationale distributie van en naar ziekenhuizen/apotheken is CyberFreight een betrouwbare partner.

De logistieke industrie verandert voortdurend. Daarom vragen wij van onze medewerkers ook een flexibele houding, en verachten we eigen initiatieven, want bij verzending van vrachten is snel handelen vaak noodzakelijk.

CyberFreight is uw partner!

CyberFreight heeft langdurige ervaring in het vervoeren van verschillende zendingen. Door onze partners in 62 landen en een groot internationaal netwerk zijn we expert in de distributie van uw specifieke zending. Zowel port-to-port als door-to-door.

Dankzij korte lijnen, flexibiliteit en daadkracht houden we de klanttevredenheid hoog. Wat wilt u nog meer? Kies voor CyberFreight wanneer u een expediteur nodig heeft voor uw internationale geneesmiddelen transport. Vraag naar de mogelijkheden via onze website!

Meer weten?

Neem contact op met Frank de Bont voor meer informatie over worldwide pharma logistics