Contact

Email

Offerte

Track & Trace

zeevracht prijzen

Zeevracht Amerika

Of u nu op zoek bent naar een luchtvracht naar China of een zeevracht Amerika. U bent voor alle zendingen bij CyberFreight aan het juiste adres. U bent er bij CyberFreight van verzekerd dat uw zending bij de eindontvanger aankomt. Wij kennen in ieder land het douanebeleid en maken met deze kennis iedere zending douaneproof. Daarnaast werken wij nauw samen met partners in andere landen. Onze mensen zijn snel te plaatse, doordat ons kantoor gevestigd is vlakbij de Rotterdamse haven. Hierdoor kunnen ze snel schakelen om vrachten in te klaren en te kunnen controleren.

Zeevracht Amerika door CyberFreight

Voor het verschepen van alle soorten ladingen bent u bij CyberFreight aan het juiste adres. Of het nu gaat om grote machines, auto’s, kranen, tractoren, pallets of dozen. Wij staan altijd voor u klaar. Wij vervoeren alles in containers (FCL én LCL). Daarnaast zijn wij, van CyberFreight, gespecialiseerd in Conventionele- en Ro/Ro-verschepingen. Hierin onderscheiden wij onszelf van de concurrentie.

Een goede dienst bestaat niet alleen uit het tarief, maar zeker ook uit de juiste voorwaarden. Wij hebben toegang tot competitieve zeevracht tarieven en de daarbij behorende juiste voorwaarden, zoals free time en verschepingsgaranties. Dat komt doordat wij door de jaren heen een zeer goede relatie met de belangrijkste rederijen hebben opgebouwd.

Contact opnemenzeevracht china

Heeft u interesse in zeevracht Amerika? Of wilt u misschien meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van CyberFreight? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder bij uw zending. U kunt contact met ons opnemen via de buttons aan de rechterkant. Daarnaast kunt u gemakkelijk via de website een offerte aanvragen. Wij zullen naar aanleiding van de aanvraag direct contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Meer weten?

Neem contact op met Marco van Eijk voor meer informatie over zeevracht Amerika