Contact

Email

Offerte

Track & Trace

zeevracht prijzen

zeevracht China

Wanneer u op zoek bent naar zeevracht China bent u bij CyberFreight aan het juiste adres. CyberFreight kent in ieder land het douanebeleid en maakt iedere exportvracht daarom douaneproof. CyberFreight werkt nauw samen met partners overzee, op deze manier kunt u er zeker van zijn dat uw zending bij de eindontvanger aankomt. Ons kantoor ligt in Barendrecht, dicht bij de Rotterdamse haven. Zo zijn onze mensen snel ter plaatse om vrachten te controleren en in te klaren.

Zeevracht China door CyberFreight

CyberFreight staat altijd voor u klaar! Of het nu gaat om dozen, pallets, grote machines, auto’s, kranen of tractoren. Wij verschepen alle soorten ladingen. Dit doen wij in containers (FCL én LCL), maar ook via Conventionele- en Ro/Ro-verschepingen. Die laatste twee manieren kunnen lang niet al onze concurrenten uitvoeren. Maar wij zijn hier juist in gespecialiseerd!

We beschikken over zeer goede relaties met de belangrijkste rederijen en hebben daarom toegang tot competitieve zeevracht tarieven en de daarbij behorende juiste voorwaarden, zoals free time en verschepingsgaranties. Een goede dienst bestaat dus niet alleen uit het tarief, maar zeker ook uit de juiste voorwaarden.

Contact opnemenzeevracht china

Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Graag bespreken wij samen met u uw wensen en behoeften en helpen wij u met uw verzending. Via de button rechts kunt u direct telefonisch of per mail contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

Meer weten?

Neem contact op met Marco van Eijk voor meer informatie over zeevracht China