Contact

Email

Offerte

Track & Trace

Medicijnen importeren

Aan het importeren van medicijnen zijn strenge eisen onderworpen, die wettelijk zijn vastgelegd. Vanuit de overheden worden er namelijk hoge eisen gesteld aan de import van medicijnen. Zo moeten onze transportmiddelen voldoen aan allerlei eisen.

Onder de naam CyberFreight Pharma Logistics zijn wij uw partner die medicijnen importeren, opslaan en uw distributie naar apotheken en/of ziekenhuizen in Nederland kan verzorgen. Ook als u uw zending Europees wilt distribueren, zijn wij graag uw partner voor de verzending hiervan.

distributie MedicijnenMedicijnen importeren, een vak apart

Het importeren, opslaan en distributeren van pharmaceutische producten is een vak apart, een vak dat CyberFreight Pharma Logistics als geen ander beheerst in Nederland. Onze transportmiddelen en opslagruimten voldoen aan alle wettelijke eisen, die vanuit de overheid worden gesteld aan de import en distributie van geneesmiddelen in Nederland. GDP opslag en GDP distributie zijn bij ons vertrouwde termen, waardoor uw zending bij ons in vertrouwde handen is waarbij uw eisen en wensen centraal bij de import.

Temperatuurgecontroleerde import van Cyberfreight

CyberFreight Pharma Logistics verzorgt niet alleen de import van uw medicijnen, ook in de GDP opslag zijn wij thuis. Onze gecertificeerde medewerkers blijven altijd op de hoogte van de status van uw zending, waarbij temperatuur het belangrijkste aspect tijdens dit proces is. Ons Pharma-magazijn in Nieuw-Vennep is speciaal ingericht om de temperatuur te controleren voor zendingen tussen de 15 en 25 graden, wanneer deze worden geïmporteerd en verzonden. Hiernaast garanderen onze speciale koelcellen de kwaliteit van medicijnen van een lagere temperatuur, wanneer dit van belang is.

Onze medewerkers werken volgens de GDP Guidelines richtlijnen

Uiteraard voldoet onze medicijnen import en distributie volledig aan de GDP Guidelines en de hierbij behorende richtlijnen. De temperatuur van uw zending blijven wij constant meten, regelen en beoordelen, tijdens de distributie en de opslag. Uw zending wordt met zorg uit handen genomen, denk hierbij aan het papierwerk wat wij regelen waardoor u hier geen omkijken meer naar heeft.

GDP Distributie en import van medicijnen

Vanuit de opslag van CyberFreight kunnen we de GDP distributie en import van uw medicijnen naar ziekenhuizen en apotheken verzorgen in bijvoorbeeld Nederland. Dit doen wij ook naar Europese landen. CyberFreight heeft alle noodzakelijke vergunningen in huis om uw medicijnen op een juiste manier te distribueren. Hierbij kun je denken aan een GDP groothandelsvergunning.

Meer weten?

Neem contact op met Willem Lodder voor meer informatie over Medicijnen importeren