Contact

Email

Offerte

Track & Trace

Nieuw pand voor CyberFreight

Nieuw pand voor CyberFreight

cyberfreight nieuw pandNa lang en intensief onderhandelen heeft CyberFreight een akkoord bereikt met een belegger voor de nieuwbouw van een bedrijfspand te Nieuw-Vennep. Het pand zal opslagruimte bieden voor 9000 pallets op een oppervlakte van 3.700 m2, met een vrije hoogte van 14 meter. Zowel de luchtvrachtafdeling, de boekhouding, de directie en de administratieve warehouse medewerkers zullen hun intrek nemen in de 880 m2 beschikbare kantoorruimte. Daarmee komen alle activiteiten en medewerkers in Hoofddorp en Nieuw-Vennep onder één dak.
De nieuwe faciliteit is geschikt voor opslag en behandeling van pharma, food en general cargo, alsmede de afhandeling van de luchtvrachtzendingen. De pharma opslag en behandeling zal plaatsvinden in een afgesloten, dedicated deel van het magazijn.

De vergunningaanvraag ligt inmiddels bij de gemeente Nieuw-Vennep en zodra deze is afgegeven begint de daadwerkelijke voorbereiding van de bouw. De eerste paal zal dan ongeveer begin mei geslagen worden. Het is de bedoeling dat het pand wordt opgeleverd rond de jaarwisseling 2017/2018. Daarvóór zal al gelegenheid zijn om de nodige voorzieningen te treffen, zoals het opbouwen van de stellingen.

Uiteraard worden wij hier heel enthousiast van! Een groot aantal klanten en prospects heeft reeds aangeven zeer veel interesse te hebben in onze nieuwe locatie. In de komende maanden wordt meer duidelijk over de definitieve planning en oplevering. We zullen u op de hoogte houden over de vorderingen.

 

Geplaatst op 15 december 2016

Contact

Mocht u vragen hebben, vul dan onderstaand formulier in en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.