Contact

Email

Offerte

Track & Trace

Nieuwbouw Magazijn

Nieuwbouw Magazijn

bouwkraanDe groei van CyberFreight zet gestaag door, en onze huidige magazijnen in Hoofddorp en Nieuw-Vennep raken geleidelijk vol. Gezien onze voorkeur om alle activiteiten op één locatie te laten plaatsvinden zijn we genoodzaakt verder te kijken.
Waar veel collega-bedrijven regelmatig werkzaamheden uitbesteden staan we bij CyberFreight nog altijd achter onze visie: we voeren werkzaamheden zelf uit met ons eigen gekwalificeerde en gemotiveerde personeel.

Inmiddels zijn de eerste gesprekken gevoerd met een aantal investeerders die zich bereid hebben verklaard om samen met ons een gedegen opzet uit te werken voor nieuwbouw. Er is zelfs al contact geweest met een architect om onze wensen en eisen met betrekking tot een nieuw pand tot in detail te bespreken en vast te leggen. Met drie verschillende activiteiten (pharma, algemene opslag en luchtvrachtzendingen) onder één dak is het zaak om uitermate flexibel en pragmatisch te werk te gaan bij het opzetten van de bouwplannen en de ontwikkeling van het pand. Daarbij speelt tevens de eis van de investeerder mee dat het pand als geheel courant moet blijven voor de markt.

Kortom: een leuk en uitdagend proces. Met name omdat het gaat over de toekomst van CyberFreight en de wijze waarop we onze klanten op een zeer goede wijze willen blijven bedienen.

 

 

Geplaatst op 14 september 2015

Contact

Mocht u vragen hebben, vul dan onderstaand formulier in en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.