Contact

Email

Offerte

Track & Trace

Nieuwe homepage Cyberfreight Pharma Logistics

Nieuwe homepage Cyberfreight Pharma Logistics

 

Voorbeeld logoCyberfreight blijft verder groeien en zich verder ontwikkelen. Zo is er een nieuw warehouse management systeem geselecteerd op basis van Microsoft Navision, zijn de plannen voor nieuwbouw bijna klaar en zijn we vergevorderd met het CEIV certificeringstraject.

Om de logistieke diensten welke Cyberfreight aanbiedt en uitvoert voor pharmaceutische producten een eigen identiteit te geven, is besloten deze apart in de markt te zetten onder de merknaam Cyberfreight Pharma Logistics. Een geheel eigen identiteit, inclusief een eigen logo en andere uitingen en daar hoort uiteraard een eigen homepage bij.

We hebben de laatste maanden hard gewerkt om dit te realiseren en we kunnen trots melden dat vanaf vandaag 7 juli deze homepage live is gegaan op domeinnaam

www.cyberfreight-pharmalogistics.nl

De reden dat we deze activiteiten een aparte branding en identiteit geven, is zeker niet omdat we minder focus hebben op de non-pharma business, maar omdat de pharma industrie een andere en separate benadering vraagt.

We zullen onze pharma diensten verder ontwikkelen op zowel zee- als luchtvracht
gebied , alsmede voor de opslag. Binnenkort zullen de eerste toevoegingen komen op de nieuwe homepage, waarin we de verder ontwikkelde zee- en luchtvracht diensten zullen lanceren en omschrijven.

We hopen dat u onze nieuwe homepage zult bekijken.

Indien u vragen hebt, staan onze medewerkers altijd klaar om u persoonlijk te woord te staan. We zijn u graag van dienst.

 

Geplaatst op 7 juli 2016

Contact

Mocht u vragen hebben, vul dan onderstaand formulier in en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.