Contact

Email

Offerte

Track & Trace

Nieuwe VW bus voor CyberFreight Pharmalogistics

Nieuwe VW bus voor CyberFreight Pharmalogistics

CyberFreight International is een expediteur en heeft geen inzet van eigen vervoersmiddelen, zoals schepen, vliegtuigen en vrachtauto’s. Het heeft de juiste afspraken gemaakt met rederijen, vliegtuigmaatschappijen en wegtransporteurs op het gebeid van service en tarieven en verzorgt uw zendingen op deze wijze, als onderdeel van de totale volumes die CyberFreight namens haar opdrachtgevers uitbesteed.

Voor kleine opdrachten in de directe omgeving van Schiphol, heeft CyberFreight Amsterdam de beschikking over een kleine bestelauto en een bestelbus.
Door de toenemende werkzaamheden van onze pharma-afdelingen heeft CyberFreight een nieuwe extra Volkswagen Crafter bus aangeschaft. Deze zal worden gebruikt om goederen die per luchtvracht verstuurd moeten worden op een juiste wijze te verpakken en te verzenden, bij klanten op locatie! Onze medewerkers hebben een gedegen opleiding en training gevolgd voor het verpakken van deze zendingen, o.a. met behulp van droogijs om de temperatuur van de zendingen van begin tot eind te waarborgen.

De Volkswagen bus is uiteraard uitgevoerd in de CyberFreight Pharmalogistics kleuren. Hiermee hebben we een mooi en veilig transportmiddel ter beschikking, dat ook nog eens bijdraagt aan het uitdragen van onze pharmalogistics-activiteiten.

We hopen dat onze medewerkers vele veilige kilometers zullen afleggen met de nieuwe Volkswagen Crafter.

cyberfreight pharma bus

 

Geplaatst op 15 december 2016

Contact

Mocht u vragen hebben, vul dan onderstaand formulier in en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.