Contact

Email

Offerte

Track & Trace

Nieuwe website CyberFreight International

Nieuwe website CyberFreight International

nieuwe_website_cyberfreight_800_540Recentelijk heeft CyberFreight aan online bureau Pebbler uit Katwijk opdracht gegeven voor het bouwen van een geheel nieuwe website die aan de laatste technieken voldoet.


De ontwikkelingen op internet volgen elkaar in hoog tempo op. Met name de wijze waarop dit medium wordt gebruikt verandert snel. Wereldwijd gezien loopt Nederland voorop als het gaat om de frequentie en tijdsduur dat mensen online zijn. Van de mobiele apparaten nemen zowel de aantallen als het gebruiksgemak nog altijd fors toe en het mobiele internetbezoek in ons land ligt inmiddels al op 60% van het totaal.
Veel websites zijn echter nog niet geschikt gemaakt voor mobiel gebruik. Google heeft enige maanden geleden haar zoekmachine dusdanig aangepast dat pagina’s van responsive (of scherm-onafhankelijke) websites beduidend beter gevonden worden.

De complete vernieuwing van cyberfreight.nl bood meteen de gelegenheid om over te stappen op een zeer modern systeem voor contentmanagement dat gebruikmaakt van de nieuwste technieken en daarnaast bijzonder gebruiksvriendelijk is, zowel bij het toevoegen van nieuwe items als voor het technisch onderhoud.

De nieuwe website is inmiddels live zoals u wellicht al is opgevallen!

 

 

Geplaatst op 17 september 2015

Contact

Mocht u vragen hebben, vul dan onderstaand formulier in en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.