Contact

Email

Offerte

Track & Trace

Meer opslag na nieuwbouw CyberFreight

Meer opslag na nieuwbouw CyberFreight

Al eerder hebben we gemeld dat CyberFreight vanwege de sterke groei bezig is met de ontwikkeling van nieuwbouw in Nieuw-Vennep. Het contract is klaar voor ondertekening, de heipalen zijn besteld, er is reeds uitgezet op wat nu nog akkergrond is en de aanvoerwegen en overige infrastructuur worden aangelegd.

Het nieuwe pand vergroot onze mogelijkheden voor opslag van industriële goederen, farmaceutische producten en food-ingrediënten. Naast reguliere opslag bieden we ruimte aan van 15-25 graden Celsius voor de farmaceutische sector, maar ook gekoelde en ADR-opslag.
De orderverwerking kan niet alleen op basis van pallet en case picking maar ook op het niveau van innerpack en piece-picking. Zendingen zijn voor B2B én B2C. Dat laatste is overigens niet nieuw: momenteel picken en versturen we ook al individuele items direct naar consumenten in Europa.

Bijgevoegd vindt u een impressie van de nieuwe locatie.
We hopen het pand in het begin van 2018 te betrekken, maar natuurlijk kunt u indien gewenst ook al eerder met ons in gesprek over de opslag- en distributiediensten van CyberFreight.
Dan maken we uiteraard graag een afspraak met u.

opslag

Het mag duidelijk zijn: bij CyberFreight zijn we enorm enthousiast over deze geweldige ontwikkeling, die verdere groei mogelijk gaat maken.

 

Geplaatst op 21 maart 2017

Contact

Mocht u vragen hebben, vul dan onderstaand formulier in en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.