Contact

Email

Offerte

Track & Trace

Pharma Logistics India

Pharmalogistics

Distributie en opslag van geneesmiddelen zijn aan hoge en vooral strenge wettelijke eisen onderworpen. Bij pharmalogistics moet het opslagmagazijn en ook de transportmiddelen aan allerlei eisen voldoen.

Onder de naam CyberFreight PharmaLogistics zijn wij u graag van dienst. Geneesmiddelen zoals: farmaceutica, biofarmaceutica, OTC kunnen wij gecertificeerd en gecontroleerd opslaan en vervoeren naar de door u uitgekozen gewenste locatie. Dit geldt ook voor Europese zendingen naar groothandels. Voor deze dienstverlening beschikt CyberFreight PharmaLogistics over de noodzakelijke vergunningen, waar onder de GDP groothandelsvergunning.

pharma logistics cyberfreight international_in pharmalogisticsPharmalogistics, een vak apart

Het vervoer en de opslag van pharmaceutische producten is een vak apart. Een vak dat wij als geen ander beheersen. De distributie en opslag van CyberFreight PharmaLogistics voldoet aan alle eisen die er door overheden worden gesteld. GDP opslag en GDP distributie zijn bij ons in goede handen. En, onze gekwalificeerde Pharma-medewerkers stellen dagelijks alles in het werk om uw temperatuurgecontroleerde zendingen veilig, gecertificeerd en gecontroleerd af te handelen.

Temperatuurgecontroleerde opslag

CyberFreight PharmaLogistics verzorgt niet alleen het transport van uw farmaceutica. De opslag van uw farmaceutica is bij ons ook in goede handen. En dit niet alleen voor farmaceutica, maar ook voor biofarmaceutica en OCT. Onze gecertificeerde medewerkers zorgen ervoor dat de kwaliteit gewaarborgd wordt. Onze speciale koelcellen en ons speciale magazijn zijn ingericht om de juiste temperatuur van uw zending te garanderen. Dit geldt voor zendingen met temperaturen tussen de 15 en 15 graden en zendingen tussen de 2 en 8 graden.

Werken volgens GDP Guidelines

Uiteraard voldoet de pharmalogistics werkwijze van CyberFreight volledig aan alle GDP Guidelines. Wij zorgen voor de juiste documentatie en zorgen ervoor dat de temperatuur contant juist blijft. Kortom, u heeft geen omkijken meer naar uw zending. Volledige gecontroleerde ontzorging van pharmalogistics. Zowel voor opslag als distributie.

GDP Distributie van uw pharma-producten

Vanuit onze opslag in Nieuw-Vennep kunnen we de GDP distributie van pharmalogistics naar ziekenhuizen en apotheken verzorgen. Buiten Nederland in Europa, maar ook binnen Nederland. Ook voor zendingen buiten Nederland heeft CyberFreight de vergunningen in huis die hiervoor noodzakelijk zijn. Zo ook de GDP groothandelsvergunning.

Meer weten?

Neem contact op met Willem Lodder voor meer informatie over Pharmalogistics