Contact

Email

Offerte

Track & Trace

Schiphol Pharma Hub

Schiphol Pharma Hub

shutterstock_19066831Op de luchthaven Schiphol is een werkgroep gestart die als taak en doel heeft om Schiphol te certificeren als Europese Pharma Hub. Andere luchthavens in de regio zijn Schiphol hierin voorgegaan en actie is geboden om de sterke concurrentiepositie van Schiphol te handhaven.

De werkgroep bestaat uit deelnemers van verschillende bedrijven op Schiphol, zoals airlines, transportbedrijven, afhandelaars en expediteurs. Allemaal met hun eigen soort activiteiten en een verantwoordelijkheid voor hun stukje van de logistieke keten op Schiphol.
CyberFreight is ook deelnemer aan deze werkgroep, zodat wij mede betrokken zijn bij het certificeringstraject van Schiphol als Pharma Hub. Wij doen dit niet alleen in het belang van Schiphol als toonaangevende luchthaven. Het is ook voor CyberFreight en onze klanten van het grootste belang dat op Schiphol de behandeling van pharma-producten op de juiste wijze plaatsvindt.

Hiermee doen zowel Schiphol als CyberFreight hun naam en reputatie als voorloper op het gebied van nieuwe ontwikkelingen weer eer aan.

 

Geplaatst op 25 januari 2016

Contact

Mocht u vragen hebben, vul dan onderstaand formulier in en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.