Contact

Email

Offerte

Track & Trace

Track & Trace CyberFreight Rotterdam voor uw zeevracht

Track & Trace CyberFreight Rotterdam voor uw zeevracht

cyberfreight rotterdam shipping traceVanaf februari 2016 is CyberFreight bezig geweest met het ontwerp en werking van een track & trace module. Deze module is gekoppeld aan het operationele systeem van CyberFreight en is dusdanig ingericht dat verschillende mijlpalen met betrekking tot de voortgang van een zending en de verwerking hiervan in het operationele systeem voor de klanten zichtbaar gemaakt worden. Naast een gedegen set up van deze module zijn een sluitende administratie en een grote mate van discipline in een tijdige verwerking van verschillende stappen in het proces van het allergrootste belang. De gegevens die immers beschikbaar gesteld worden dienen voor 100% te kloppen, voor zowel timing als voor zending-gegevens.

Na een intensieve testperiode met behulp van een aantal klanten is het systeem op 14 november jl. beschikbaar gesteld voor alle klanten van CyberFreight Rotterdam. Geïnteresseerde klanten kunnen zich melden bij Marco van Eijk. Hij zal u direct de benodigde inloggegevens verstrekken. Uw gegevens zijn uiteraard alleen voor u beschikbaar en zichtbaar.

Het track & trace systeem is voorlopig alleen bruikbaar voor zeevrachtzendingen, zowel export als import, FCL en LCL. De werking van het operationele systeem voor luchtvracht bij CyberFreight Amsterdam is identiek maar de stappen in het systeem zijn anders en veel korter. Luchtvracht heeft een veel kortere doorlooptijd. Er ligt nu een uitdaging voor CyberFreight Amsterdam om ook aan te sluiten op de track & trace module, waarbij dezelfde 100% nauwkeurigheid en tijdigheid van toepassing is. Daar wordt de komende maanden hard aan gewerkt en uiteraard zullen we de klanten berichten zodra het werk gedaan is en ook de luchtvracht beschikbaar is in de track & trace module.

De module brengt u als klant niet alleen inzicht in het verloop van uw zendingen. Vanaf het moment dat u met een log-in code en een wachtwoord bent aangemeld in het systeem worden de lopende zendinggegevens zichtbaar en in de historie van de module vastgelegd. U kunt na verloop van tijd dus ook raadplegen en eventueel downloaden wat u allemaal aan zendingen met CyberFreight gedaan heeft.
Onze medewerkers zijn altijd bereid u een en ander nader toe te lichten, mocht u daar behoefte aan hebben.

 

Geplaatst op 15 december 2016

Contact

Mocht u vragen hebben, vul dan onderstaand formulier in en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.