Contact

Email

Offerte

Track & Trace

USA/ACE meeting in ons kantoor Barendrecht.

USA/ACE meeting in ons kantoor Barendrecht.

Onze partner in Amerika is American Cargo Express (ACE) en Uwe Ratzmann is de route development manager voor Europa. Uwe bezoekt ons regelmatig en zoals in een nieuwsbericht aangekondigd, was u uitgenodigd om met een Budweiser en een hotdog, met Uwe en ACE kennis te maken.

ACE-Logo

Het extra leuke hiervan, is dat onze klanten zien hoe en waar wij werken met de kans elkaar te ontmoeten en te spreken.

We hadden een leuke presentatie voorbereid, welke onder het genot van een Budweiser, een Mountain Dew of een Rootbeer (bah… net hoestdrank) met een hotdog, werd aangehoord.

We spraken over de wijze waarop in Amerika verkiezingen gehouden worden, over douane in Amerika, de FDA, inklaring, routing, Homeland Security, die met hun strenge eisen en hoge boetes een behoorlijke stempel drukt op de beste werkwijze in zakendoen met Amerika. We zijn er niet echt uitgekomen, wie  de verkiezingen gaat winnen. Donald Trump lijkt onder ons nuchtere Nederlanders minder populair dan Hillary Clinton.

Al met al een hele gezellige en zeker ook nuttige namiddag, de moeite waard omEU_US-Logo nog eens te organiseren. Wij willen iedereen die aanwezig was bedanken en hopen dat we anderen motiveren om de volgende keer ook te komen.  Bedankt namens het hele Cyberfreight Team!

 

Geplaatst op 16 juni 2016

Contact

Mocht u vragen hebben, vul dan onderstaand formulier in en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.