Contact

Email

Offerte

Track & Trace

Import export bedrijf

Als u op zoek bent naar een import export bedrijf dan is CyberFreight uw partner bij uitstek! Wij vinden het erg belangrijk dat we individuele wensen van onze klanten na streven. CyberFreight verzorgt als internationaal expediteur het transport van uw goederen per luchtvracht én zeevracht. Daarnaast bieden we ook uitgebreide mogelijkheden voor opslag en distributie. Wij spelen snel in op nieuwe ontwikkelingen binnen de markt. Hierdoor kunnen wij u altijd een passende oplossing bieden.

Wilt u meer weten over de import en export mogelijkheden van CyberFreight? Neem dan gerust contact met ons op en vraag ons naar de mogelijkheden!

Import export bedrijf

CyberFreight uw partner als import export bedrijf

Bij het verzenden van vrachten is snel handelen vaak noodzakelijk. Als ervaren transport bedrijf kunnen wij hier snel op in springen. Als een vracht bijvoorbeeld de boot mist, kan die zomaar enkele weken te laat aankomen. Reden genoeg om snel, efficiënt en nauwkeuring te werk te gaan. Daarnaast beschikken wij over een AEO Status. Dit houdt in dat wij voor de douane een officieel betrouwbare partij zijn.

Naast luchtvracht en zeevracht naar het buitenland bieden wij ook  de mogelijkheid voor het vervoeren per spoor. Want het vervoeren van goederen per spoor van of naar China is naast lucht- en zeevracht in vele situaties een zeer goed alternatief. Het vervoer per spoor ligt tussen de lucht- en zeevracht in. Dit in zowel de kosten als de doorlooptijd.

Vraag ons naar de mogelijkheden!

Wilt u weten welke type zending het beste aansluit bij uw wensen en specificaties? Neem dan gerust contact met ons op! Wij adviseren u graag en vertellen u alles over de beste passnede oplossing voor u. Als ervaren bedrijf hebben wij al voor vele vraagstukken gestaan en weten altijd een oplossing te vinden. U kunt ook direct een offerte aanvragen via de website.

Meer weten?

Neem contact op met Willem Lodder voor meer informatie over goederen exporteren naar Rusland