Contact

Email

Offerte

Track & Trace

cyberfreight china freight by train
China per Spoor

China per Spoor

Het vervoeren van goederen per spoor van of naar China is naast lucht- en zeevracht in een aantal situaties een zeer goed alternatief. Het betreft een spoorverbinding rechtstreeks vanuit China tot aankomst in Tilburg, Venlo of Rotterdam. Ook is het mogelijk LCL zendingen per spoor te verzorgen.

Vanwege het kostenaspect wordt momenteel veelal gebruikgemaakt van zeevracht bij het goederenvervoer van en naar China. De doorlooptijden hiervan zijn echter lang. Wanneer deze een meer cruciale rol spelen in de logistieke keten, wordt luchtvracht een serieuze optie. Ook al liggen de kosten een stuk hoger. Het vervoer per spoor positioneert zich tussen lucht- en zeevracht, voor zowel kosten als doorlooptijd. Dit kan voor uw supply chain een reële mogelijkheid zijn.

Vanaf het moment van het vertrek van de trein, is de trein in ongeveer 22 dagen in Nederland. De treinen rijden niet door Rusland en Belarus, maar rijden via Kazachstan en Turkije. Vanzelfsprekend moet de container dan nog wel vanaf de fabriek naar de plaats van vertrek vervoerd worden. Uiteindelijk moet het nog van aankomstplaats in Nederland naar de eindbestemming.

Het verzenden van LCL is ook mogelijk.

China per Spoor in het kort

  • Sneller dan zeevracht
  • Goedkoper dan luchtvracht
  • Alternatief voor hoogwaardige producten
  • Milieuvriendelijker door minder CO2 uitstoot in vergelijking met luchtvracht
  • Toekomstbestendig door enorme investeringen Chinese overheid
  • Niet via Rusland en/of Belarus

Doordat er ook steeds meer mogelijkheden met reefer containers geboden worden, waarbij de temperatuur tijdens het transport beheersbaar is, biedt het spoor ook mogelijkheden voor farmaceutische producten.

Veel van onze klanten omschrijven ons als een zeer betrouwbare en flexibele logistieke dienstverlener. CyberFreight denkt mee in oplossingen en maakt waar wat ze belooft. Wij hebben kennis van zaken over transport- en douanewetgeving en wij regelen alles. Inclusief douane inklaring en uitklaring.

Indien u interesse hebt in deze oplossing, China per spoor, neemt u dan contact met ons op of vraag direct uw offerte aan. Op basis van de plaats van laden en de plaats van lossen, bieden we u een op maat gemaakte oplossing aan.

Meer weten?

Neem contact op met Marco van Eijk voor meer informatie over China per spoor