Contact

Email

Offerte

Track & Trace

cyberfreight china freight by train
China per Spoor

China per Spoor

Het vervoeren van goederen per spoor van of naar China is naast lucht- en zeevracht in een aantal situaties een zeer goed alternatief. Het betreft een spoorverbinding rechtstreeks vanuit China tot aankomst in Tilburg, Venlo of Rotterdam. Ook is het mogelijk LCL zendingen per spoor te verzorgen.

Vanwege het kostenaspect wordt momenteel veelal gebruikgemaakt van zeevracht bij het goederenvervoer van en naar China. De doorlooptijden hiervan zijn echter lang en wanneer deze een meer cruciale rol spelen in de logistieke keten, wordt luchtvracht een serieuze optie, ook al liggen de kosten een stuk hoger. Het vervoer per spoor positioneert zich tussen lucht- en zeevracht, voor zowel kosten als doorlooptijd en kan voor uw supply chain een reële mogelijkheid zijn.

Vanaf het moment van het vertrek van de trein, is de trein in ongeveer 16 dagen in Nederland. Vanzelfsprekend moet de container dan nog wel vanaf de fabriek naar de plaats van vertrek vervoerd worden en uiteindelijk nog van aankomstplaats in Nederland naar de eindbestemming.

Het verzenden van LCL is ook mogelijk.

China per Spoor in het kort

  • Sneller dan zeevracht
  • Goedkoper dan luchtvracht
  • Alternatief voor hoogwaardige producten
  • Milieuvriendelijker door minder CO2 uitstoot in vergelijking met luchtvracht
  • Toekomstbestendig door enorme investeringen Chinese overheid

Doordat er ook steeds meer mogelijkheden met reefer containers geboden worden, waarbij de temperatuur tijdens het transport beheersbaar is, biedt het spoor ook mogelijkheden voor farmaceutische producten.

Indien u interesse hebt in deze oplossing, neemt u dan contact met ons op of vraag direct uw offerte aan. Op basis van de plaats van laden en de plaats van lossen, bieden we u dan een op maat gemaakte oplossing aan.

Meer weten?

Neem contact op met Marco van Eijk voor meer informatie over China per spoor