Contact

Email

Offerte

Track & Trace

Cyberfreight nieuws news

Nieuws

Nieuws

Maatregelen met betrekking tot COVID-19

Geplaatst op 16 maart 2020

De Nederlandse regering heeft drastische maatregelen genomen om de verdere verspreiding van het COVID-19 virus tegen te gaan.

Lees verder

Wij wensen u een fijne jaarwisseling

Geplaatst op 31 december 2019

Namens alle medewerkers van CyberFreight wensen wij u een hele prettige jaarwisseling en een succesvol, mooi en vooral gezond 2020!

Lees verder

CyberFreight Stranddag 2019

Geplaatst op 2 juli 2019

Zaterdag 15 juni vond de speciale CyberFreight Stranddag plaats in IJmuiden aan Zee bij beachclub ZanDiego Beach. Het weer was prachtig, het was enorm gezellig en we hebben heerlijk gegeten!
Er was ruime keuze uit diverse activiteiten zoals blokarten, escape room, segway rijden en boogschieten.
Bij al deze activiteiten ging competitiviteit heel goed samen met de teamspirit.

Outstanding Events heeft wederom de organisatie van deze dag uitmuntend georganiseerd en wij kijken nu al uit naar het volgende strandfeest!

 

Lees verder

Voorbereiden op BREXIT

Geplaatst op 1 april 2019

De mogelijkheid voor een harde Brexit bestaat nog steeds, ondanks het korte uitstel. Het wordt er allemaal niet duidelijker op en de gevolgen zijn niet goed en niet in zijn geheel te overzien. Maar er zijn toch een aantal zaken die u vast kunt regelen ter voorbereiding, of het nu doorgaat of als er wederom uitstel komt.

Lees verder

De Nieuwe Zijderoute

Geplaatst op 27 maart 2019

Wist u dat u naast lucht- en zeevracht vanuit China ook voor de spoorverbinding vanuit China gebruik kunt maken van de vertrouwde service van Cyberfreight?

Lees verder

NO DEAL BREXIT

Geplaatst op 8 februari 2019

NO DEAL BREXIT

Wat betekent dat voor het goederen verkeer tussen NL en de UK?

In de media wordt al maandenlang gemeld, dat het niet duidelijk is, wat de gevolgen zijn van de Brexit, hard en zacht. Bij zacht namelijk zijn er afspraken gemaakt tussen de EU en de UK, maar omdat die afspraken er niet zijn, is ook de zachte versie nog in zijn geheel onduidelijk. Een harde Brexit betekent feitelijk, dat alle verkeer vanuit en naar de UK bestempeld wordt als douane-goed, welke op de gebruikelijke wijze ten invoer moeten worden aangegeven. Er is immers geen vrij verkeer en geen aparte handelsovereenkomst meer. Er rusten dan wederzijds invoerrechten op de goederen, net zoals op goederen uit de USA.

Lees verder

2018 – Wat een spannend jaar !

Geplaatst op 19 december 2018

2018, we wisten dat ons nieuwe gebouw opgeleverd zou gaan worden, en we wisten dat er veel moest gebeuren.  We wisten ook dat we konden rekenen op teamwerk, van alle gemotiveerde Cyberfreight medewerkers en relaties. We wisten ook dat bij een dergelijke verhuizing van de IT (servers, printers en PC’s) uiterst belangrijk was, want anders doe je na de verhuizing helemaal niets meer. We wisten dat “onze” IT-ers Boy en Tom dit moeilijke gedeelte tot een zeer goed einde zouden brengen.
We wisten het allemaal.

Lees verder

Artikel over CyberFreight in Haarlems Dagblad

Geplaatst op 11 oktober 2018

In de editie van 11 oktober van het Haarlems Dagblad stond een mooi artikel over CyberFreight en haar oprichter Jacques van den Berg.

 

 

 

 

Lees verder

Extra invoerheffingen op producten uit USA

Geplaatst op 22 juni 2018

Op vrijdag 22 juni was onder andere op het nieuws te horen,  dat de EU  tegenmaatregelen, als reactie op de heffingen van de USA op producten uit de EU, op vrijdag 22 juni heden zijn ingegaan.

Lees verder

CyberFreight ook voor zwaar transport

Geplaatst op 18 juni 2018

Wellicht wist u het nog niet, maar CyberFreight kan ook uw zware transporten regelen en begeleiden.

Lees verder

WE DOEN HET VOOR U !

Geplaatst op 15 december 2017

kerstboodschap CyberfreightU bent van ons gewend in december de 4e en laatste nieuwsbrief van het jaar te ontvangen.

We doen het dit jaar ………….. ietjes anders.

We sloven ons uit, dat bent u al gewend van ons bij het behandelen van uw zendingen, maar nu doen we dat ook nog eens in een hele andere vorm. Hoe dan?

Lees verder

Update waterschade kantoor CyberFreight Rotterdam

Geplaatst op 25 juli 2017

In een eerder apart nieuwsbericht hebben we u op de hoogte gebracht van de gebroken waterleiding in ons kantoor van CyberFreight Rotterdam BV te Barendrecht. Uit de meterstanden hebben we kunnen opmaken dat er zo’n twaalf cbm water is “ontsnapt”. In de dagen er na hebben we gelukkig meteen tijdelijk vervangende kantoorruimte gevonden aan de overkant van de straat.

Lees verder

Vakantie periode zomer 2017

Geplaatst op 25 juli 2017

Na een mooi voorjaar is de zomer aangebroken en inmiddels ook de schoolvakantie. Zoals u van ons gewend bent zijn we nooit gesloten, behalve op nationale feestdagen en in de weekenden.

Lees verder

Update Nieuwbouw CyberFreight in Nieuw-Vennep

Geplaatst op 25 juli 2017

Wanneer een overeenkomst met de investeerder is getekend en de bouwer aan de slag gaat begint alles eigenlijk pas echt.

Dagelijks zijn we er mee bezig: er moeten heel wat zaken geregeld worden en veel beslissingen genomen worden.

Lees verder

Aanschaf verrijdbare stellingen Jungheinrich

Geplaatst op 25 juli 2017

Onderdeel van het nieuwe magazijn wordt uiteraard de inrichting. De stellingen zijn hiervan de belangrijkste en grootste investering, dus extra attentie en overleg over dit onderdeel zijn van het grootste belang. We willen het uiteraard ook in één keer goed doen en daarmee de beschikbare vierkante meters zo efficiënt mogelijk benutten, passend bij het product- en orderprofiel van onze klanten. Het feit dat de beschikbare vierkante meters ook nog eens duurdere geconditioneerde meters (vloerverwarming én airconditioning) betreft, maakt het nog belangrijker.

Lees verder

Nieuwe telefooncentrale met 088 nummers.

Geplaatst op 25 juli 2017

Sinds 2015 hebben we bij CyberFreight Rotterdam BV een KPN EEN oplossing. Dat betekent telefonie via Internet en een “centrale” in de cloud, geheel zelf in te regelen en te beheren. Daarnaast zijn alle mobiele telefoons er aan gekoppeld.
Zo winnen we niet alleen in efficiency en beheer maar is er ook een aanzienlijke kostenbesparing.

Lees verder

Breakbulk mogelijkheden met CyberFreight

Geplaatst op 22 maart 2017

Wist u dat CyberFreight ook gespecialiseerd is in de afhandeling van breakbulk?

breakbulkIn samenwerking met onze partner in Zuid-Korea hebben we recent een groot breakbulk-project verscheept en afgehandeld, vanuit dat land via Antwerpen naar Nederland.
Het betrof 56 stuks sleepkabels, met een totaal gewicht van 414.000 kg. Deze waren bestemd voor een groot offshorebedrijf, met onder andere vestigingen in Vlissingen en Moerdijk.

Lees verder

ADR-opslagmogelijkheden farma

Geplaatst op 22 maart 2017

ADRVeel van onze klanten in de farma hebben behoefte aan opslag van goederen onder ADR-condities, meestal in kleine hoeveelheden. De meeste logistieke aanbieders hebben hier geen mogelijkheden voor. Daarom moet voor dit soort goederen vaak een alternatief worden gezocht.
CyberFreight heeft de mogelijkheden voor de farma verder uitgebreid en biedt nu de optie voor opslag van ADR-goederen.

Lees verder

Zeevracht: mogelijk nieuwe allianties

Geplaatst op 22 maart 2017

zeevrachtHoewel er nog geen definitieve persberichten over zijn gepubliceerd gonst het van de geruchten: er zouden nieuwe allianties in de zeevracht op handen zijn. Ondanks de recentelijk gestegen zeevrachttarieven verkeren de meeste rederijen nog steeds in zwaar weer.

Lees verder

Meer opslag na nieuwbouw CyberFreight

Geplaatst op 21 maart 2017

Al eerder hebben we gemeld dat CyberFreight vanwege de sterke groei bezig is met de ontwikkeling van nieuwbouw in Nieuw-Vennep. Het contract is klaar voor ondertekening, de heipalen zijn besteld, er is reeds uitgezet op wat nu nog akkergrond is en de aanvoerwegen en overige infrastructuur worden aangelegd.

Lees verder

Van het gehele CyberFreight team

Geplaatst op 20 december 2016

kerst2016

Lees verder

Track & Trace CyberFreight Rotterdam voor uw zeevracht

Geplaatst op 15 december 2016

cyberfreight rotterdam shipping traceVanaf februari 2016 is CyberFreight bezig geweest met het ontwerp en werking van een track & trace module. Deze module is gekoppeld aan het operationele systeem van CyberFreight en is dusdanig ingericht dat verschillende mijlpalen met betrekking tot de voortgang van een zending en de verwerking hiervan in het operationele systeem voor de klanten zichtbaar gemaakt worden. Naast een gedegen set up van deze module zijn een sluitende administratie en een grote mate van discipline in een tijdige verwerking van verschillende stappen in het proces van het allergrootste belang. De gegevens die immers beschikbaar gesteld worden dienen voor 100% te kloppen, voor zowel timing als voor zending-gegevens.

Lees verder

Hanjin: situatie en transportverzekering

Geplaatst op 15 december 2016

cyberfreight-sinking-shipIn september van 2016 werd de logistieke wereld geconfronteerd met het bericht over de grote financiële problemen van Hanjin Shipping. Hanjin is de op zes na grootste rederij ter wereld en was in 2015 wereldwijd nog uitgeroepen tot rederij van het jaar. Het kan dus snel veranderen.

Lees verder

Chinees Nieuwjaar: 4714 Het Jaar van de Haan

Geplaatst op 15 december 2016

cyberfreight chinees jaar van de haanChinees nieuwjaar wordt gevierd op de eerste tot en met de vijftiende dag van de eerste maand van de Chinese kalender. Niet alleen in China en Taiwan, maar in vele China-towns in de wereld wordt het gevierd. Tegelijkertijd vieren andere Oost-Aziaten, zoals Koreanen en Vietnamezen ook hun nieuwjaar. Maar ook Mongolen en Tibetanen vieren het op dezelfde datum.

Lees verder

Nieuw pand voor CyberFreight

Geplaatst op 15 december 2016

cyberfreight nieuw pandNa lang en intensief onderhandelen heeft CyberFreight een akkoord bereikt met een belegger voor de nieuwbouw van een bedrijfspand te Nieuw-Vennep. Het pand zal opslagruimte bieden voor 9000 pallets op een oppervlakte van 3.700 m2, met een vrije hoogte van 14 meter. Zowel de luchtvrachtafdeling, de boekhouding, de directie en de administratieve warehouse medewerkers zullen hun intrek nemen in de 880 m2 beschikbare kantoorruimte. Daarmee komen alle activiteiten en medewerkers in Hoofddorp en Nieuw-Vennep onder één dak.

Lees verder

Nieuwe VW bus voor CyberFreight Pharmalogistics

Geplaatst op 15 december 2016

CyberFreight International is een expediteur en heeft geen inzet van eigen vervoersmiddelen, zoals schepen, vliegtuigen en vrachtauto’s. Het heeft de juiste afspraken gemaakt met rederijen, vliegtuigmaatschappijen en wegtransporteurs op het gebeid van service en tarieven en verzorgt uw zendingen op deze wijze, als onderdeel van de totale volumes die CyberFreight namens haar opdrachtgevers uitbesteed.

Lees verder

CyberFreight ontvangt IATA CEIV Pharma certificering

Geplaatst op 23 november 2016

ceiv-pharma-stampCyberFreight Amsterdam BV te Hoofddorp, dat deel uitmaakt van CyberFreight International BV en lid van Pharma Gateway Amsterdam, ontvangt de IATA CEIV Pharma certificering.

Lees verder

Forwarder van Formule 1

Geplaatst op 28 oktober 2016

f1_1

Sinds 1999 is er jaarlijks een Formule 1 race in Maleisië op het Sepang Circuit. Dit jaar werd de race gehouden op 2 oktober, maar voor dat het zo ver is, moest de gehele karavaan vanuit Singapore naar Kuala Lumpur verhuisd worden.

Lees verder

Vertraging luchthaven van Hong Kong

Geplaatst op 19 oktober 2016

hong_kong_sar_regional_emblem-svg
Tussen 26 oktober en 26 november 2016, implementeert de luchtverkeersleiding in Hong Kong een nieuw systeem.
Vanwege deze implementatie heeft de luchthaven van Hong Kong in deze periode 2600 inkomende en uitgaande vluchten geschrapt.
Lees verder

Nieuwe homepage Cyberfreight Pharma Logistics

Geplaatst op 7 juli 2016

 

Voorbeeld logoCyberfreight blijft verder groeien en zich verder ontwikkelen. Zo is er een nieuw warehouse management systeem geselecteerd op basis van Microsoft Navision, zijn de plannen voor nieuwbouw bijna klaar en zijn we vergevorderd met het CEIV certificeringstraject.

Om de logistieke diensten welke Cyberfreight aanbiedt en uitvoert voor pharmaceutische producten een eigen identiteit te geven, is besloten deze apart in de markt te zetten onder de merknaam Cyberfreight Pharma Logistics. Een geheel eigen identiteit, inclusief een eigen logo en andere uitingen en daar hoort uiteraard een eigen homepage bij.

Lees verder

USA/ACE meeting in ons kantoor Barendrecht.

Geplaatst op 16 juni 2016

Onze partner in Amerika is American Cargo Express (ACE) en Uwe Ratzmann is de route development manager voor Europa. Uwe bezoekt ons regelmatig en zoals in een nieuwsbericht aangekondigd, was u uitgenodigd om met een Budweiser en een hotdog, met Uwe en ACE kennis te maken.

Lees verder

Cyberfreight kiest nieuw WMS van Rainbow

Geplaatst op 8 juni 2016

Rainbow2

De groei van de opslag activiteiten van Cyberfreight en de beperkte mogelijkheden van de huidige WMS oplossing, hebben Cyberfreight doen besluiten, op zoek te gaan naar een nieuw warehouse management systeem. Eentje die beter aansluit bij de gewenste optimale processen, flexibiliteit, groei en EDI mogelijkheden.

Lees verder

VGM – Opgeven van Bruto Containergewicht verplicht vanaf 1 juli 2016

Geplaatst op 2 mei 2016

In onze eerdere berichtgevingen (okt. 2015) hebben wij melding gemaakt van de aanstaande aanpassing van de ‘SOLAS regulation VI/2‘ met betrekking tot het doorgeven van een geverifieerd containergewicht – “Verified Gross Mass” (VGM) aan de rederij.

Lees verder

“Pharma Gateway Amsterdam” gelanceerd op WCS 2016 in Berlijn

Geplaatst op 17 maart 2016

De Schiphol Cargo Community heeft op het
World Cargo Symposium in Berlijn onder Pharma_Gateway_Logo_klein
grote belangstelling de “Pharma Gateway
Amsterdam” gepresenteerd. De in Berlijn
aanwezige deelnemers waaronder Swissport,
AF/KLM Cargo, Jan de Rijk, ACN, Schiphol
Group en de EVO gaven aan waarom zij dit
programma zo belangrijk vinden. Daarnaast
benadrukte IATA blij te zijn dat een belangrijke
speler als Schiphol toetreed tot het CEIV Programma.

Lees verder

Nieuw logo Cyberfreight Pharmalogistics

Geplaatst op 15 februari 2016

Nieuw logo Cyberfreight Pharmalogistics

Pharmalogistics is een aparte, gespecialiseerde tak van CFI Pharmalogistics logo
sport binnen de logistiek. Mede ingegeven door de sterke
groei, maar tevens om de branding en marketing een eigen
karakter en doel te geven, heeft Cyberfreight doen besluiten
haar pharma activiteiten als apart merk Cyberfreight Pharmalogistics
in de markt te zetten.

Lees verder

Cyberfreight tekent partner overeenkomst Schiphol Pharma Logistiek programma

Geplaatst op 10 februari 2016

Eerste Pharma Partner overeenkomst getekend!

Op dinsdag 9 oktober tekende John Twisk, Operationeel Directeur van expediteur Cyberfreight, de overeenkomst waarmee zij deelnemen in het Schiphol Pharma Logistiek programma.

Op de vraag waarom Cyberfreight partner is geworden antwoordt John: “De ambitieuze doelstelling van ACN en Schiphol Group om Schiphol te ontwikkelen tot “preferred pharma hub” voor verladers spreekt Cyberfreight zeer aan. Wij kunnen ons onderscheiden van ons omringende luchthavens door zichtbare kwaliteit, ons innovatief vermogen en door onze USP’s  zoals onze Community approach. Als Cyberfreight willen graag onze bijdrage leveren aan het invullen van deze ambitie.”

Schiphol_Pharmahub

Op de foto: Ferry van der Ent, Programma Directeur ACN, en John Twisk, Operationeel Directeur Cyberfreight

Lees verder

Nieuw EU Douane Wetboek

Geplaatst op 25 januari 2016

shutterstock_324464648Het Douane Wetboek van de Unie (DWU) komt eraan. Deze nieuwe Europese Douanewet wordt op 1 mei 2016 van kracht.

Wat verandert er per 1 mei 2016?
Dat het DWU op 1 mei 2016 van kracht wordt betekent niet dat de hele wet op die dag zal zijn geïmplementeerd. De implementatie is afhankelijk van de (Europese) IT-ontwikkelingen aan de zijde van de overheid. Het DWU wordt daardoor gefaseerd ingevoerd. Dit gaat van start op 1 mei 2016 en duurt tot en met 31 december 2020.

Lees verder

CyberFreight huurt extra magazijnruimte

Geplaatst op 25 januari 2016

cyberfreight 30In de vorige nieuwsbrief spraken wij over de nieuwbouwplannen van CyberFreight. Deze plannen krijgen langzamerhand gestalte en we hopen in de komende weken knopen te kunnen hakken.

In de tussentijd zijn er enkele commerciële successen geweest. Daardoor was met spoed extra ruimte nodig om de nieuwe klanten op een juiste en efficiënte wijze te bedienen. Dit hebben we gevonden in Nieuw-Vennep, aan de Noorderdreef.

Lees verder

Schiphol Pharma Hub

Geplaatst op 25 januari 2016

shutterstock_19066831Op de luchthaven Schiphol is een werkgroep gestart die als taak en doel heeft om Schiphol te certificeren als Europese Pharma Hub. Andere luchthavens in de regio zijn Schiphol hierin voorgegaan en actie is geboden om de sterke concurrentiepositie van Schiphol te handhaven.

Lees verder

CyberFreight naar India en Cambodja

Geplaatst op 25 januari 2016

shutterstock_95537854In januari van dit jaar bestaat Flyjac 25 jaar. Dit is onze zeer gewaardeerde partner in India en CyberFreight zal dan ook aanwezig zijn op het feest dat Flyjac hiervoor organiseert. Jacques van den Berg en Marco van Eijk hebben enkele dagen besteedt aan de aanvraag van visa, een procedure die sinds enkele maanden enorm is aangescherpt.

Lees verder

CyberFreight gaat voor ISO 22000 en SKAL

Geplaatst op 25 januari 2016

shutterstock_166896857Naast de AEO, GDP, ISO9001 en ISO14001 certificaten heeft CyberFreight zichzelf nu als doel gesteld om ook het ISO 22000 certificaat te behalen. Veel ingrediënten die nodig zijn voor fabricage van medicijnen worden ook in de voedingsindustrie gebruikt. Met het ISO 22000 certificaat kan CyberFreight een breder pakket van diensten aanbieden.

Lees verder

Chinees Nieuwjaar: het Jaar van de Aap

Geplaatst op 25 januari 2016

happyChineseNewyearHet Chinese jaar begint op de tweede nieuwe maan na de zonnewende van 21 december. Dit kan niet voor 21 januari en niet na 20 februari plaatsvinden. Het feest (en de twee dagen er op volgend) wordt gevierd in vrijwel geheel Azië en overal waar een duidelijk Chinese bevolkingsgroep is gevestigd.

Lees verder

Bliksem stage

Geplaatst op 22 januari 2016

Bliksem stage scholieren

Bliksemstage

Op donderdag 21 januari heeft een klas van het Hoofdvaart College VMBO 1 een zogenaamde bliksemstage gehad bij Cyberfreight te Hoofddorp. Het doel is om de leerlingen een eerste kennismaking te laten hebben met bedrijven en tevens een eerste indruk te krijgen op wat er op de werkvloer gebeurd.

Lees verder

HAPPY NEW YEAR !!!

Geplaatst op 4 januari 2016

Happy New Year 2016

Lees verder

Fijne feestdagen namens Cyberfreight International

Geplaatst op 21 december 2015

CFI_Kerstkaart
namens alles medewerkers van Cyberfreight International

Lees verder

Mogelijke acties in de haven van Rotterdam

Geplaatst op 17 december 2015

Medewerkers van de Rotterdamse haven zullen naar verwachting begin januari het werk neerleggen. Volgens vakbond FNV heeft het overleg van afgelopen vrijdag te weinig opgeleverd en lijken stakingen onvermijdelijk.

Betrouwbaarheid
Het havenbedrijf zei de aangekondigde acties ”ten zeerste” te betreuren en stelde dat voor de nationale en internationale klanten ”betrouwbaarheid en rust” belangrijk zijn.
De FNV legt het eindbod van de werkgevers volgende week nog wel voor aan zijn leden.

Bron: NU.nl

Lees verder

LINK Global Network Partner in Irak

Geplaatst op 2 december 2015

Flag_Iraq

Zending naar Irak

Zoals u ongetwijfeld weet, is Cyberfreight lid en tevens mede-oprichter van het wereldwijde, sterke forwarders netwerk L.I.N.K. Global Network.

Wat u wellicht niet weet, is dat de Cyberfreight’s L.I.N.K. partner Starlight Airlines in Irak tot de grotere en betere Internationale spelers behoort. Starlight heeft 2 vluchten per maand naar Erbil, vliegt dagelijks op Basra, vliegt tevens 4 keer per week op Bagdad en Najaf en 1 keer per week op Sulaymaniyah.

Lees verder

LINK Global Network: Annual Global Meeting

Geplaatst op 28 oktober 2015

Grotefoto-HFUX66CS+Van 18 tot en met 22 oktober is de Annual Global Meeting van L.I.N.K. Global Network gehouden in Amsterdam. De opkomst was met 59 van de 62 aangesloten leden enorm goed, zoals gebruikelijk bij de AGM’s. Alle leden vinden het even belangrijk om minimaal één keer per jaar de partners uit de andere landen te ontmoeten om zo de business alsmede de economische ontwikkeling in het “eigen” land te bespreken.

Lees verder

Aanpassing van de SOLAS regulation VI/2

Geplaatst op 5 oktober 2015

In 2014 is binnen de International Maritime Organisation (IMO) ingestemd met het aanpassen van de SOLAS regulation VI/2.

Deze aanpassing houdt in dat de partij die als shipper op de b/l staat vermeld de verantwoordelijkheid heeft het geverifieerde containergewicht door te geven aan de rederij. Dit dient te gebeuren nadat een container is beladen en voordat de container aan boord van het schip wordt geladen. Indien er geen geverifieerd gewicht is doorgegeven, mag de container niet aan boord van een schip worden geladen.
Deze regelgeving zal op 1 juli 2016 ingaan.

Lees verder

Nieuwe website CyberFreight International

Geplaatst op 17 september 2015

nieuwe_website_cyberfreight_800_540Recentelijk heeft CyberFreight aan online bureau Pebbler uit Katwijk opdracht gegeven voor het bouwen van een geheel nieuwe website die aan de laatste technieken voldoet.

Lees verder

CyberFreight divers nieuws september 2015

Geplaatst op 16 september 2015

nieuws_usa_cyberfreight kopie 2Samen met haar Amerikaanse partner American Cargo Express (ACE) heeft CyberFreight door goed onderhandelen scherpe zee- en luchtvrachttarieven kunnen afspreken voor zowel East- als Westbound-verkeer.
De dure dollar heeft met name een negatief effect op de import van Amerikaanse producten. Met onze aantrekkelijke tariefstelling hopen we uw concurrentiepositie te ondersteunen.
We adviseren u dan ook om zeker naar onze tarieven te informeren!

Lees verder

AGM LINK Network 2015 in Amsterdam

Geplaatst op 15 september 2015

AGM bannerJaarlijks komen alle 62 leden van het L.I.N.K. Global Network samen op de Annual Global Meeting (AGM). De locatie voor deze bijeenkomsten wisselt telkens en vorig jaar is er in Sydney Australië voor gekozen om het AGM van 2015 te laten plaatsvinden in het Keniaanse Mombassa.

Lees verder

Nieuwbouw Magazijn

Geplaatst op 14 september 2015

bouwkraanDe groei van CyberFreight zet gestaag door, en onze huidige magazijnen in Hoofddorp en Nieuw-Vennep raken geleidelijk vol. Gezien onze voorkeur om alle activiteiten op één locatie te laten plaatsvinden zijn we genoodzaakt verder te kijken.

Lees verder

Aceto BV en CyberFreight International ondertekenen meerjarig contract

Geplaatst op 29 april 2015

Het in Heemskerk gevestigde Aceto BV en CyberFreight hebben op 30 maart jl. een contract ondertekend voor langdurige samenwerking.

CyberFreight ontvangt, pickt en verstuurt API’s (Active Pharmaceutical Ingredients) voor Aceto naar bestemmingen in de Benelux en de rest van Europa..

Lees verder

iso 9001 en 14001 certificering

Geplaatst op 31 maart 2015

Eerder heeft u het al kunnen lezen in een nieuwsbericht op onze website: na een jaar van voorbereiding is CyberFreight in het eerste kwartaal van dit jaar klaar voor ISO 9001 * en ISO 14001 ** certificering.

De audits door SGS duurden vier dagen en waren zeer grondig. Na afloop heeft deze instantie ons meegedeeld dat CyberFreight met vlag en wimpel is geslaagd voor beide certificeringen. Uit de auditresultaten volgde slechts een klein aantal aanbevelingen, die we uiteraard terstond zullen doorvoeren.

Lees verder

Grote verbeteringen in de luchtvracht tarieven

Geplaatst op 26 februari 2015

Eindelijk durft een luchtvaartmaatschappij het aan om ‘all inclusive’-tarieven te gaan publiceren en gebruiken: Emirates Air Cargo.

Lees verder

Douane AGS 2 werkt !

Geplaatst op 26 februari 2015

AGS2, het douane-aangiftesysteem voor de invoer wordt eind maart 2015 volledig in gebruik genomen. Sagitta-invoer wordt tegelijkertijd beëindigd.

Lees verder

CyberFreight Pharma Logistics

Geplaatst op 26 februari 2015

Sinds de start van CyberFreight Pharma Logistics hebben de activiteiten een mooie groei laten zien. Dat geldt niet alleen voor de behandeling en opslag van pharmaceutische producten maar ook van API’s (Active Pharmaceutical Ingredients).

Lees verder

Kantoor Ridderkerk en Noordex verhuizen naar Barendrecht

Geplaatst op 31 januari 2015

CyberFreight Rotterdam (momenteel nog gevestigd te Ridderkerk) gaat verhuizen naar een pand ca. 6 km verderop, in Barendrecht.

Vanaf maandag 2 maart zullen we vanuit de nieuwe locatie werken. Spoedig daarna zal ook Noordex daar de intrek nemen, vanuit Charlois. Noordex blijft opereren onder eigen naam en identiteit, maar de gedeelde huisvesting scheelt in de kosten en er kan flexibeler gewerkt worden.

Lees verder

PRAY Foundation

Geplaatst op 15 januari 2015

Het rondbrengen van de kerstgeschenken hebben we bij CyberFreight eind vorig jaar behoorlijk teruggebracht.

Uiteraard komen we graag langs bij onze relaties, maar iedere dag met een aantal medewerkers in de file staan gedurende twee weken voor kerst is niet meer verantwoord.

Lees verder

CyberFreight bestaat 15 jaar! Bedankt!

Geplaatst op 10 december 2014

1 november, was het precies 15 jaar geleden, dat we op een maandag de deuren van CyberFreight (CFI) hebben geopend.

Lees verder

CyberFreight volkomen bekend met AGS

Geplaatst op 10 december 2014

Sinds een aantal jaren werkt de douane aan de vervanging van het aangiftesysteem Sagitta, en met de introductie van AGS is dit een feit.

Vanwege de omvang en complexiteit van de vernieuwing van de aangiftesoftware is de introductie van AGS opgedeeld in drie stappen.

Lees verder

GDP Inspectie van IGZ

Geplaatst op 13 oktober 2014

Zeer onverwacht – op dinsdag 7 oktober om 09.00 uur – meldden zich een tweetal inspecteurs van IGZ voor een onaangekondigde GDP inspectie bij CyberFreight.

Lees verder