Contact

Email

Offerte

Track & Trace

airfreight luchtvracht Cyberfreight international

Luchtvracht Schiphol

Bent u op zoek naar luchtvracht Schiphol? Dan bent u bij CyberFreight aan het juiste adres. CyberFreight heeft zich namelijk de afgelopen jaren ontwikkeld als een toonaangevende luchtvracht expediteur op de luchthaven Schiphol. Wij hebben sterke positie en reputatie opgebouwd. Wij hebben diverse mogelijkheden op het gebied van luchtvracht, en door de globalisering is luchtvracht voor bedrijven steeds aantrekkelijker geworden. Daarbij komt ook nog eens dat de luchtvaarttarieven gedaald zijn.

De uitstekende relatie van CyberFreight met de luchtvaartmaatschappijen leidt niet alleen tot goede tarieven, maar ook tot een voorkeursbehandeling. CyberFreight regelt alles tot in de puntjes , is betrouwbaar en dat wordt enorm gewaardeerd door de maatschappijen. CyberFreight is huis-expediteur van Lufthansa en IranAir op Luchthaven Schiphol.

Luchtvracht Schiphol door CyberFreight

CyberFreight is dé totaalaanbieder op het gebied van luchtvracht Schiphol. Wij ontzorgen u bij de verzending van uw vracht en het complete proces wordt bij u uit handen genomen. CyberFreight begrijpt heel goed dat u, als ondernemer, niet op de hoogte bent van de wetten en regels die komen kijken bij het verzenden van uw vracht. Wanneer deze wetten en regels worden overtreden worden hier hoge kosten aan verbonden. Wij zorgen ervoor dat uw luchtvracht naar Amerika of China veilig wordt verzonden. Daarnaast kunt u bij CyberFreight uw zending volgen door middel van onze tracking service.

Contact opnemen

Luchtvracht Schiphol

Heeft u interesse in luchtvracht via Schiphol? Kies dan voor CyberFreight! Graag bespreken wij samen met u de mogelijkheden voor uw bedrijf in een persoonlijk gesprek. Neem contact met ons op via de buttons aan de rechterkant van de pagina. Wij adviseren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden.

Wanneer u vragen heeft of meer informatie wilt ontvangen kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Liever een offerte op maat ontvangen? Vul ons informatieformulier in op de website. Onze medewerkers voorzien u zo spoedig mogelijk van een offerte op maat.

Meer weten?

Neem contact op met Frank de Bont voor meer informatie over luchtvracht Schiphol