Contact

Email

Offerte

Track & Trace

Pharma vervoer

Bent u op zoek naar een bedrijf dat u kan helpen bij pharma vervoer? Dan is CyberFreight de juiste partner! CyberFreight International verzorgt het internationale transport van uw goederen per luchtvracht en zeevracht. Wij slaan ook goederen op en bieden veel mogelijkheden voor verdere distributie. Het dynamische familiebedrijf opende op 1 november 1999 een kantoor op Schiphol en ruim een jaar later een kantoor in de haven van Rotterdam.

Distributie en opslag van geneesmiddelen zijn aan strenge wettelijke eisen onderworpen. De overheid stelt hoge eisen aan het opslagmagazijn en ook de transportmiddelen moeten aan allerlei eisen voldoen.

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Pharma vervoer met CyberFreight

global pharma logistics

Onder de naam CyberFreight Pharma Logistics zijn wij uw partner die geneesmiddelen (farmaceutica, biofarmaceutica, OTC) kan opslaan en uw Nederlandse distributie naar ziekenhuizen en apotheken kan verzorgen. Ook als u Europees wilt distribueren naar groothandels zijn wij u graag van dienst. Voor deze dienstverlening beschikt CyberFreight Pharma Logistics over de noodzakelijke vergunningen, waar onder de GDP groothandelsvergunning. Daarnaast zorgen wij uiteraard ook voor de noodzakelijke documentatie zodat u zich daar ook geen zorgen over hoeft te maken.

Wij weten als geen ander hoe nauwkeurig en voorzichtig het vervoer en de opslag van farmaceutische producten moet gaan. Daarom voldoen onze transportmiddelen en opslagruimten aan alle wettelijke eisen die aan de afhandeling van geneesmiddelen zijn gesteld. De opslag en distributie van geneesmiddelen kunt u daarom volledig aan ons toevertrouwen.

Pharma vervoer in het kort

  • Snelle verplaatsing luchtvracht naar eigen douaneloods
  • Betrouwbare en snelle inklaring luchtvracht
  • Grondige controle van geïmporteerde ladingen op aantallen en staat van goederen
  • Iedere geëxporteerde luchtvracht douaneproof dankzij brede kennis van douaneregels wereldwijd
  • Veel mogelijkheden voor verdere distributie

Contact

Heeft u vragen omtrent pharma vervoer of wilt u graag weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden. Ook is het mogelijk om direct online een offerte aan te vragen, zodat u vooraf weet waar u aan toe bent.

Meer weten?

Neem contact op met Frank de Bont voor meer informatie over Luchtvracht