Contact

Email

Offerte

Track & Trace

zeevracht prijzen

Zeevracht expediteur

transport over zee

Bent u op zoek naar een zeevracht expediteur? Dan bent u bij CyberFreight aan het juiste adres! Wij zijn al jaren gespecialiseerd in transport via de lucht of de zee. In de afgelopen tijd hebben wij goede partnerschappen ontwikkeld met partijen in meer dan 60 landen, waardoor we altijd de scherpste tarieven kunnen aanbieden, en u kunnen verzekeren van de juiste afhandeling.

Naast transport over zee kunt u ook bij ons terecht voor o.a. Luchttransport, Pharma Logistics, GDP richtlijnen, GDP-opslag, projectvracht en Cross Trade. We bieden u graag een oplossing aan op maat.

Neem gerust contact op als u benieuwd bent naar de mogelijkheden!

Zeevracht expediteur – CyberFreight helpt u verder

In ieder land kennen wij het douanebeleid, hierdoor is uw exportvracht altijd douane proof. Het kantoor van CyberFreight ligt in Barendrecht, dicht bij de Rotterdamse haven. Op deze manier zijn onze mensen snel ter plaatse om vrachten te controleren en in te klaren.

Doordat de logistieke industrie voortdurend veranderd, is een flexibele houding noodzakelijk. Onze organisatie verwacht van hun medewerkers dan ook eigen initiatieven en out of the box denken. Ook is snel handelen bij het verzenden van vrachten prioriteit.

Natuurlijk maken wij ook wel eens fouten, maar wij zullen deze altijd toegeven en er alles aan doen om – in overleg met de klant – tot de beste oplossing te komen.

Zeevracht expediteur in het kort

  • Snelle en betrouwbare inklaring zeevracht
  • Diverse vormen van zeevracht (FCL, LCL, Ro-Ro en conventioneel)
  • Veel mogelijkheden voor verdere distributie
  • Iedere zending douaneproof dankzij brede kennis van douaneregels wereldwijd
  • Expertise complexe douaneafhandeling Brazilië

Contact

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen, of wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder om alle zaken zo goed mogelijk te kunnen regelen en de meest geschikte oplossing in uw situatie te vinden. Ook is het mogelijk om direct een offerte op te vragen zodat u vooraf al weet waar u aan toe bent qua kosten.

Meer weten?

Neem contact op met Marco van Eijk voor meer informatie over Zeevracht tarieven