Contact

Email

Offerte

Track & Trace

airfreight luchtvracht Cyberfreight international

luchtvracht Amerika

Bent u op zoek naar luchtvracht Amerika? Dan bent u bij CyberFreight aan het juiste adres. CyberFreight heeft speciaal voor u diverse mogelijkheden op het gebied van luchtvracht. Door de globalisering en de dalende luchtvaart tarieven is luchtvracht voor de zakelijke markt steeds aantrekkelijker geworden. CyberFreight is dé totaalaanbieder op het gebied van luchtvracht. Wij zorgen er namelijk niet alleen voor dat uw vracht wordt verzoden, maar ook dat het complete proces bij u uit handen wordt genomen. U wilt toch ook niet lastig gevallen worden met lastige wetten en regels? Kies daarom voor het verzenden van uw vracht bij CyberFreight!

Luchtvracht Amerika door CyberFreight

luchtvracht Amerika

Aan het verzenden van uw vracht zitten veel wetten en regels verbonden. Wanneer deze wetten en regels worden overtreden worden hier hoge kosten aan verbonden. Hier bent u, als ondernemer, natuurlijk niet altijd van op de hoogte en dat begrijpen wij van CyberFreight heel goed. Wij nemen alle zorgen rondom uw vracht compleet voor u uit handen. Wij zorgen ervoor dat uw luchtvracht naar Amerika veilig en compleet wordt verzonden. U bent bij ons altijd op de hoogte waar uw zending zich bevindt en dat geeft uiteraard een veilig gevoel.

Kies voor het verzenden van uw internationale luchtvracht voor CyberFreight. Wij zijn de totaalaanbieder op het gebied van luchtvracht naar Amerika en andere werelddelen. CyberFreight zorgt er voor dat uw vracht compleet verzonden, opgeslagen en vervolgens veilig aankomt op de bestemming. Wij zijn aangesloten bij het LINK-netwerk en hierdoor kunnen wij u altijd verzekeren van de beste prijs voor het verzenden van uw luchtvracht.

Contact opnemen

Heeft u interesse in onze luchtvracht diensten? Of wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden voor uw luchtvracht? Dan kunt u contact met ons opnemen via de buttons aan de rechterkant. Natuurlijk adviseren onze specialisten u graag vrijblijvend over de mogelijkheden. Wij helpen uw zending graag naar de eindbestemming!

Meer weten?

Neem contact op met Frank de Bont voor meer informatie over luchtvracht