Contact

Email

Offerte

Track & Trace

airfreight luchtvracht Cyberfreight international

luchtvracht china

Bent u op zoek naar luchtvracht China? Dan bent u bij CyberFreight aan het juiste adres. Dankzij de globalisering zijn verzendingen over de gehele wereld een groot onderdeel geworden van alle zendingen, ook vliegtuigmaatschappijen hebben dit opgepakt. Door de jaren heen zijn wij ons daarom steeds verder gaan ontwikkelen in luchtverzendingen. De luchtvracht tarieven zijn in de afgelopen jaren gedaald, om deze reden zijn luchtverzendingen een stuk aantrekkelijker gemaakt voor zakelijke klanten.

Luchtvracht China door CyberFreight

luchtvracht China

Er komen bij luchtvracht een hoop wetten en regels kijken rondom de import en export. Er zijn vaak hoge straffen verbonden rondom het overtreden van deze wetten en regels. Dit is iets waar u zich als ondernemer niet mee bezig wilt houden. Om deze reden nemen wij deze zorgen voor u uit handen, wij zorgen ervoor dat u zorgeloos uw vracht kunt verzenden. Dit doen wij niet alleen door alles voor u te regelen en met de heldere luchtvracht tarieven. U heeft bij ons ook de mogelijkheid om de vracht te volgen, zo weet u altijd waar uw verzending zich bevindt.

Wij zijn een totaalaanbieder en zorgen er niet alleen voor dat uw vracht verzonden wordt. Maar ook dat het opgeslagen kan worden en dat alles heel en compleet aankomt. Dit alles doen wij tegen goede prijzen. CyberFreight is aangesloten bij het LINK-netwerk, dit netwerk is gericht om luchtvaart en zeevaartbedrijven. We hebben hiermee inzicht in alle cijfers van de aangesloten LINK-partners en weten dat wij u de beste prijzen kunnen aanbieden.

Contact opnemen

Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Graag bespreken wij samen met u uw wensen en behoeften en helpen wij u met uw verzending. Liever een offerte op maat? Ook dat kan. Vul ons formulier in. Via de button rechts kunt u nog direct telefonisch of per mail contact opnemen. Wij helpen u graag verder.

Meer weten?

Neem contact op met Frank de Bont voor meer informatie over luchtvracht china