Contact

Email

Offerte

Track & Trace

downloads cyberfreight

Zee vracht

Voor het verschepen van zee vracht gaat u naar CyberFreight. We maken iedere exportvracht douaneproof, doordat we van ieder land het douanebeleid kennen. We werken nauw samen met onze partners overzee, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw zending bij de eindontvanger aankomt, waar dan ook ter wereld.

Strategische ligging van ons kantoor

Ons kantoor in Barendrecht bevindt zich dicht bij de Rotterdamse haven, dé hub voor zee vracht van en naar Europa. Onze mensen zijn snel ter plaatse om vrachten te controleren en in te klaren zodat ze eventueel ingrijpen als er iets mis gaat. Dit is erg belangrijk en strategisch. Net als de ligging van ons kantoor, buiten de verstopte verkeersaders en vlakbij de A15/A16, richting bijvoorbeeld België. Met ons LINK-netwerk hebben wij kanalen in bezit om uw zeevracht snel door te sluizen naar de eindontvanger.

Wat is een “hub”?
Hub is een Engels woord dat je kunt vertalen met brand- of middelpunt en het wordt tegenwoordig gebruikt om de belangrijke functie van mainports – grote havens en vliegvelden – aan te duiden. De haven van Rotterdam heeft een hub-functie; het is namelijk voor veel landen dé verbinding met de landen in Europa.

zee vracht cyberfreightIedere vorm van zee vracht mogelijk: FCL, LCL, Ro-Ro en Conventioneel

Of het nu gaat om dozen, pallets, grote machines of om auto’s, kranen en tractors, CyberFreight is in staat alle soorten ladingen te verschepen. Dat doen we onder andere in containers (FCL én LCL), maar ook via Conventionele- en Ro/Ro-verschepingen. Die laatste twee opties kunnen lang niet al onze concurrenten uitvoeren. Bij CyberFreight zijn we juist hierin gespecialiseerd!

CyberFreight: expert voor de moeilijke douane van Brazilië

Voor Brazilië zijn Nederland en Duitsland belangrijke investeerders, wat betekent dat er veel vrachtverkeer over en weer gaat. Een groot gedeelte daarvan wordt vervoerd via zee vracht. Meestal via de Rotterdamse haven, de Europese hub voor zee vracht van en naar het Zuid-Amerikaanse continent. CyberFreight heeft veel ervaring met zee vracht verkeer tussen Brazilië en Europa. De Braziliaanse douane is de strengste ter wereld, waardoor er strenge regels die vaak veranderen worden gehanteerd. Gewicht, documenten en vergunningen; alles moet kloppen voor een zending weggaat naar bijvoorbeeld Brazilië. Ondertussen houden we nauw contact met onze LINK-partner Ultramar in Brazilië en indien nodig ook met de eindontvanger(s) zodat we kunnen controleren of alles goed verloopt.

Voor meer informatie over onze internationale diensten, kunt u direct contact met ons opnemen. Ook kunt u online direct een offerte aanvragen. CyberFreight helpt u graag verder!

Meer weten?

Neem contact op met Marco van Eijk voor meer informatie over zee vracht