Contact

Email

Offerte

Track & Trace

cyberfreight track and trace

Lucht vracht

Het verwerken van lucht vracht vereist een snelle afhandeling. Dit geld zowel voor het verwerken van binnenkomende luchtvracht, als het verzenden ervan. CyberFreight is in staat om beide handelingen snel én nauwkeurig af te werken. Daarnaast bieden we veel mogelijkheden om uw lading niet alleen in land van bestemming te krijgen, maar óók bij de eindontvanger zodat we onze klanten volledig kunnen ontzorgen.

Wilt u meer weten over onze lucht vracht? Neem dan gerust contact met ons op!

Lading naar eigen douaneloods

We zijn gevestigd op Schiphol, direct naast de snelweg A4 nabij Hoofddorp. Door onze vaste slots bij de vrachtterminals en onze locatie binnen de vrije zone, zijn wij in staat om ladingen snel naar onze eigen douaneloods te verplaatsen.

Import lucht vracht: controle op alles

lucht vracht cyberfreight internationalIn onze douaneloods wordt de geïmporteerde luchtvracht grond door ons geïnspecteerd. We controleren onder andere:

  • Kloppen de aantallen;
  • Wat is de conditie van de goederen;
  • Zijn de documenten op de goederen aanwezig.

Omdat dit allemaal gebeurt in onze eigen loods, met eigen medewerkers, is de kans op diefstal of verlies van uw goederen nagenoeg nihil.

Export: Voor ieder land douane-proof

Ieder land heeft zijn eigen importeisen, welke streng en gecompliceerd kunnen zijn. Om luchtvracht zonder problemen naar welk land dan ook te kunnen verzenden, zijn onze exportmensen precies op de hoogte van de douaneregels en de ontwikkelingen hiervan in het buitenland. CyberFreight is in het bezit van een AEO-certificaat. Exportzendingen worden in de CyberFreight-loods grondig voorbereid voor de luchtvaartmaatschappij die de luchtvracht gaat verzenden. Dit geld ook voor de douane in het land van bestemming.

Wenst u meer informatie over onze diensten? Neem dan direct contact op via de buttons aan de rechterzijde. U kunt ook direct een offerte op maat online aanvragen.

Meer weten?

Neem contact op met Frank de Bont voor meer informatie over lucht vracht