Contact

Email

Offerte

Track & Trace

airfreight luchtvracht Cyberfreight international

Luchtvracht expediteur

Bent u op zoek naar een luchtvracht expediteur? Dan bent u bij CyberFreight aan het juiste adres. Wij zijn dé expediteur gespecialiseerd op het gebied van lucht- en zeevracht. In de afgelopen jaren zijn luchtverzendingen voor zakelijke klanten een stuk aantrekkelijker geworden. Dat komt met name doordat de luchtvracht tarieven aanzienlijk zijn gedaald. Iedere dag worden er goederen via luchtvracht over de gehele wereld verzonden. Om die reden is CyberFreight zich gaan specialiseren in luchtverzendingen.

CyberFreight: Uw luchtvracht expediteur

luchtvracht expediteur

U, als ondernemer, wilt zich niet hoeven bezighouden met de wetten en regels rondom uw verzending. Wij, als luchtvracht expediteur, nemen daarom voor u alle zorgen uit handen en wij zorgen ervoor dat uw luchtvracht zonder problemen naar bijvoorbeeld China of Amerika wordt verzonden. U wilt toch ook niet het risico lopen dat u wetten en regels overtreedt? Aan het verzenden van een luchtvracht zitten namelijk veel wetten en regels verbonden rondom de import en export van goederen. Bij CyberFreight heeft u de mogelijkheid om uw eigen vracht te volgen. Dat geeft een veilig gevoel, omdat u precies weet waar de verzending is. .

CyberFreight is dé totaalaanbieder op gebied van luchtvracht. Wij regelen niet alleen de verzending van de vracht, maar zorgen er ook voor dat de zending wordt opgeslagen wanneer dat nodig is. We doen dit allemaal tegen zeer heldere luchtvrachttarieven. Wij zijn uw betrouwbare luchtvracht expediteur en zijn aangesloten bij het LINK-netwerk. Bij zit netwerk zijn meerdere lucht- en zeevrachtbedrijven aangesloten. Hierdoor kunnen wij altijd de beste prijs garanderen.

Contact opnemen

Bent u geïnteresseerd in CyberFreight als expediteur voor uw luchtvracht? Neem dan gerust contact met ons op via de buttons aan de rechterkant. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie ontvangen over één van onze diensten? Neem dan contact met ons op en wij bespreken graag met u de mogelijkheden voor uw verzending.

Meer weten?

Neem contact op met Frank de Bont voor meer informatie over luchtvracht expediteur