Contact

Email

Offerte

Track & Trace

cyberfreight nederlandse expeditievoorwaarden nl

Pharma export

CyberFreight is een internationaal pharma export bedrijf. Wij verstrekken een hoge kwaliteit van de export van geneesmiddelen en levensmiddelen. Ons bedrijf levert snel en betrouwbaar werk. Als er sprake is van verkoop van de producten of medische hulpmiddelen kunnen wij dit goed afhandelen. Ons uitgebreide netwerk van leveranciers en partners in Europa draagt bij aan de waarde van het onze leverings producten.

Meer weten over de mogelijkheden omtrent Pharma export? Neem dan gerust contact met ons op!

Cyberfreight | Pharma export

Wij vinden het erg belangrijk dat we individuele wensen van onze klanten na streven. En er voor te zorgen dat er altijd een oplossing is. CyberFreight verzorgt als internationaal expediteur het transport van uw goederen per luchtvracht én zeevracht. Luchtvracht regelen we vanuit ons kantoor op Schiphol, zeevracht vanuit ons kantoor in de haven van Rotterdam. Verder bieden we uitgebreide mogelijkheden voor opslag en distributie.

CyberFreight heeft partners in 62 landen. Door ons internationale netwerk zijn we in staat lucht- en/of zeevracht tegen scherpe prijzen te verzenden. Daarbij zijn wij een zelfstandige onderneming en dat merkt u direct! Korte lijnen, daadkracht en flexibiliteit kenmerken ons bedrijf.

Kom in contact

Wilt u nog meer weten of wilt u meer informatie twijfel dan niet om contact met ons op te nemen via de buttons aan de rechterzijde. Dit kan zowel telefonisch als via de e-mail! Onze medewerkers staan altijd voor u klaar.

Meer weten?

Neem contact op met Frank de Bont voor meer informatie over pharma export