Contact

Email

Offerte

Track & Trace

cyberfreight nederlandse expeditievoorwaarden nl

Pharma import

Bent u op zoek naar een bedrijf dat aan Pharma import doet? Dan bent u bij Cyberfreight aan het juiste adres! Wij bieden een hoge kwaliteit aan import van geneesmiddelen. Heeft u vragen over bepaalde werkwijzen of import? Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden van pharma-import. In onze douaneloods inspecteren we de geïmporteerde geneesmiddelen vracht zeer grondig. We controleren ten eerste de aantallen. Ten tweede ook de de conditie van de goederen en geneesmiddelen. Ten slotte de aanwezigheid van documenten of andere bijzonderheden

Omdat dit allemaal gebeurt in onze eigen loods, met onze eigen mensen is de kans heel klein dat er iets met de geneesmiddelen gebeurd. Of dat er iets gestolen word. Op deze manier weet u zeker dat uw medicatie veilig is bij ons. Vragen? Neem contact op voor meer informatie.

Wat kunnen wij nog meer voor u verzorgen?

CyberFreight International verzorgt het internationale transport van uw goederen per luchtvracht en zeevracht. Wij slaan ook goederen op en bieden veel mogelijkheden voor verdere distributie. Het dynamische familiebedrijf opende op 1 november 1999 een kantoor op Schiphol en ruim een jaar later een kantoor in de haven van Rotterdam. Wij regelen alles vanuit ons kantoor in de haven van Rotterdam. Verder bieden we uitgebreide mogelijkheden voor opslag en distributie.

Wij hebben partners in 62 landen. Door ons internationale netwerk zijn we in staat lucht- en/of zeevracht tegen scherpe prijzen te verzenden. Wij zijn een zelfstandige onderneming dat is vrijwel gelijk te merken, aan onze directe samenwerking.

Wilt u meer weten over Pharma import?

Neemt u gerust een kijkje op onze website voor nog meer informatie en natuurlijk onze contactgegevens. U kunt ook direct een offerte op maat online aanvragen. Neem contact op via de onderstaande contactpersoon van CyberFreight. Wij hopen u snel te mogen ondersteunen! 

Meer weten?

Neem contact op met Frank de Bont voor meer informatie over pharma import