Contact

Email

Offerte

Track & Trace

zeevracht prijzen

Zeevracht tarieven

CyberFreight zorgt dat u altijd de juiste zeevracht tarieven heeft. De tarieven voor zeevracht, met name die vanuit het Verre Oosten. Deze schommelen hevig door de seizoenen heen. Bijvoorbeeld onder invloed van beschikbare capaciteit, Chinees Nieuwjaar, weersomstandigheden en onderlinge concurrentie van de verschillende rederijen. Vanwege deze grote schommelingen geven de rederijen eigenlijk alleen maar tarieven af met een beperkte geldigheid. Veelal van één of soms twee maanden.zeevracht tarieven

CyberFreight beschikt over zeer goede relaties met de belangrijkste rederijen en heeft daarom toegang tot competitieve tarieven en de daarbij behorende juiste voorwaarden, zoals free time en verschepingsgaranties. Een goede dienst bestaat dus niet alleen uit het tarief, maar zeker ook uit de juiste voorwaarden.

Alvast meer informatie omtrent de prijzen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Blijf op de hoogte van wisselende zeevracht tarieven

CyberFreight beschikt over zeer goede relaties met de belangrijkste rederijen en heeft daarom toegang tot competitieve prijzen en de daarbij behorende juiste voorwaarden. Voorbeeld hiervan is free time en verschepingsgaranties. Een goede dienst bestaat dus niet alleen uit het tarief, maar zeker ook uit het creëren van de juiste voorwaarden.

CyberFreight stemt de tarieven wekelijks af met de rederijen. Ook zorgen we  ervoor dat de klant altijd de beschikking heeft over de die maand geldende tarieven voor zowel FCL als LCL.
Het gebeurt jammer genoeg regelmatig, dat klanten niet altijd op de hoogte gebracht worden van lagere tarieven. CyberFreight wenst zo niet te werken en treedt liever op als partner voor de lange termijn, dan  voor een kort extra gewin.

Voor zeevracht is CyberFreight dus uw makelaar voor de onderhandelingen met de rederijen. Uiteraard maken we hierbij gebruik van de gecombineerde volumes van alle klanten en bundelen deze ter aanbieding bij een aantal geselecteerde rederijen waardoor we voor onze klanten het maximale kunnen behalen.

Contact

Neem contact met ons op voor meer informatie. Dit kan via de contactpersoon onderaan de pagina! Wij hopen u snel te mogen helpen bij uw vracht.

Meer weten?

Neem contact op met Marco van Eijk voor meer informatie over zeevracht tarieven